metalhurda.net


 
Demir, Alüminyum, Bakır, Kurşun, Sarı-pirinç, Krom, Çinko, Kablo, Pimapen, Akü, Jant ve her türlü hurdanızı yerinde, değerinde ve anında alım-satımını gerçekleştirir.


İstanbul özellikle Anadolu Yakası hurda alımı için en önemli firmalardan birisi olan Anadolu Hurdacı size en iyi fiyat garantisi ile alım-satım sunmaktadır. Dürüst ticaret ile sizlere daima kaliteli hizmet vermek, değerleri yükselmeyi amaçlamaktadır.


Geri dönüşüm sektörü sadece hurda alım satımı değildir. Bunun çok ötesinde bir amaç barındırmaktadır. Metallerin doğaya bırakılmasının çöpe atılmasının hiçbir yararı olmamasına karşılık pek çok zarara sebebiyet vermektedir. Toprağı zehirlemekte havayı kirletmekte sulardaki canlılar için hayati tehlike oluşturmaktadır. Ancak geri dönüşüme kazandırılması doğayı korumakta ve ekonomiyi güçlendirmektedir.


Bu kapsamda Anadolu Hurdacı Hurda doğaya, çevreye ve ülkeye hizmet olarak hurdacılık alanında faaliyetlerini her daim daha da  geliştirerek hizmetlerini sürdürecektir.


Anadolu Hurdacı, yılların vermiş olduğu tecrübe ile İstanbul geneline hurda alım hizmeti sunmaktadır. Geniş ve tecrübeli ekibiyle ve  geri dönüşümde hizmete hazırdır.


METALHURDA : metalhurda.net

İLETİŞİM : 0545 659 89 68 

Yorumlar