7 Tip Alüminyum Hurda

 

Evet 
Hurdaya ayırırken çok çeşitli hurda alüminyum ile karşılaşabilirsiniz. “Alüminyum” olarak sınıflandırılan birkaç malzeme varken, hurda sahalarında farklı fiyatlandırılan ve sınıflandırılan ââaabirçok farklı türü vardır. Aşağıda hurdaya ayırırken karşılaşacağınız yaygın alüminyum hurda türleri listelenmiştir.

1. Sac Alüminyum - Bu kategori, dokumasız çim sandalyeler, bazı hafif ölçülü tencere ve tavalar, az miktarda plastik veya çelik takılı pencere çerçeveleri ve MC kablosundan kılıf gibi malzemeleri içerir.

2. Dökme Alüminyum - Bir kalıba dökülmüş gibi görünen bir alüminyum türüdür. Barbekü ızgarası, belirli uygulamalardan kalıplar gibi malzemelerde mevcuttur.

3. Kirli Alüminyum - Bu, çelik, kauçuk veya plastik eklenmiş herhangi bir şey olabilir. Bir şeyden geçen çelik cıvatalar varsa bunu da kirli olarak sınıflandırırız. Hurda sahaları, satmaya çalıştığınız “temiz” alüminyum ile karıştırılmış alüminyum olmayan herhangi bir malzeme gördüğünde, bunun için temiz fiyatlar elde etmek zordur.

4. Alüminyum Kutular - Hurda sahalarına getirilen en yaygın ürünlerden biri alüminyum kutulardır. Gazoz ve yiyecek kutularında yaygın olarak bulunmaları nedeniyle, birçok insan bir hurdalığa getirmeden önce tenekeleri temizler, ezer ve toplar. Fiyatlandırma için tesisinizi arayabilirsiniz.

5. Alüminyum Oluklar / Dış Cephe Kaplama - Esas olarak genel müteahhitler ve çatı ustaları tarafından toplanan alüminyum oluklar ve dış cephe kaplaması, hurda sahasına giden yolu bulmak için yaygın alüminyum türleridir.

6. Alüminyum Tel - Kabloları ve telleri çıkarırken, önce bakır olacağını düşündüğünüz teller bulabilirsiniz, ancak bunun yerine gümüş renginde olduklarını görürsünüz. Manyetik olmadıkları sürece bunlar alüminyum tel olacaktır. Bu telleri bakırdan ayırmak için sıraladığınızdan emin olun.

7. Alüminyum Jantlar - Otomobillerde ve kamyonlarda ortak olan alüminyum jantlar, ayrılması gereken başka bir alüminyum hurda türüdür. Bunlardan kazancınızı en üst düzeye çıkarmak için, lastik lastiklerin ve Kurşun Tekerlek Ağırlıklarının bunlardan çıkarıldığından emin olun.







Firma Adı: METALHURDA.NET

Firma Yetkilisi : Tekin BOZ








Yorumlar